Om oss

Dr Kenneth Bramberg

DC., MCsc (paediatrics), Dr of Chiropractic, neuro-muskulo-skeletal specialist

Kenneth Bramberg är grundare och ägare av kliniken. Innan denna klinik öppnades så drev Kenneth en framgångsrik klinik i Aberdeen, Skottland. Han har en doktorsexamen i kiropraktik från Anglo-European College of Chiropractic som är en del av Universitetet i Bournemouth. Han har även en masterexamen i pediatrik (barnkiropraktik) från Universitetet RMIT i Melbourne, Australien. Kenneth har ett speciellt intresse i applied kinesiology med över tjugo års erfarenhet och har genomgått utbildningar på flera ställen i världen i detta ämne. Han har också utbildning i kranio-sakral terapi från Upledger Institute i USA och har studerat komplex homeopati och nutrition i England samt funktionell neurologi vid Carrick Institute, USA. Och det livslånga lärandet fortsätter…

Under åren i Skottland hade Kenneth flera förtroendeuppdrag i Scottish Chiropractic Association där han också var “president”. Han har valts in i det prestigefyllda The College of Chiropractors som ”fellow”.

På vintern ägnar Kenneth sin fritid åt skidåkning och på sommaren är det skärgården som gäller.

Olivia Bramberg

Mchiro, Dr of Chiropractic, Neuro-muskulo-skeletal specialist

Olivia Bramberg har en Masters of Chiropractic (en magisterexamen innefattande 5 års studier) från Anglo-European College of Chiropractic, som är en del av Universitetet i Bournemouth. Hon har tidigare studerat människans biologi, psykologi och sociologi vid Universitetet i Glasgow. Hon kommer ursprungligen från Aberdeen, Skottland men har även ett svenskt medborgarskap.

Det livslånga lärandet fortsätter då hennes intresse för kiropraktik gör att hon ständigt söker mer kunskap inom ämnet. Hon har speciellt intresse inom kranio-sakral terapi, applied kinesiology och sacro-occipital teknik.

Jay Stutter

AT Mchiro, Dr of Chiropractic, Neuro-muskulo-skeletal specialist

Jay Stutter har en Masters of Chiropractic (en magisterexamen innefattande 5 års studier) från Anglo-European Collage of Chiropractic som är en del av  Universitetet i Bournemouth.

Att se helheten i en persons problembild är hans stora intresseområde, att skapa en balans mellan kropp och själ, aktivitet och vila, arbetsliv och privatliv (den egna insikten om hur man skall leva sitt liv för att uppnå bättre hälsa) och framförallt hur man själv kan ta ansvar för sin egen hälsa.

Han har ett stort intresse för mänsklig rörelse och dess förmåga att förbättra hälsan och välbefinnandet. Där ligger en stor del i hans brinnande intresse för rehabilitering Jay har med stor framgång väglett många av våra patienter till bättre rörelse genom de övningar som han har rekommenderat. Han fortsätter vidareutbilda sig i ett brett spektrum av ämnen från rehabilitering till pediatrik vård. Hans nuvarande intresse är i applied kinesiology.

På fritiden tycker han om att klättra, löpa och utöva gymnastisk träning.

Lena Hallebjörk

Clinic Manager

Lena är den som möter dig i receptionen när du kommer till oss och i telefonen när du ringer.

Hon fungerar som navet i vår verksamhet och hjälper dig med dina frågor och funderingar. Det är också hon som är din länk till kiropraktorn. Lena har internutbildats och gått kurser inom kiropraktisk filosofi och klinikhantering.

Med ett genuint intresse för människor och den kiropraktiska filosofin är målsättningen för Lena att du som kommer till oss skall känna dig trygg och väl omhändertagen.

Fritiden spenderas helst med familjen och goda vänner. Att resa, laga och äta god mat samt vara ute i naturen är några av livets höjdpunkter.

TOP