Hoppa till innehållet

Om oss

På vår klinik i Luleå använder vi en blandning av olika kompetenser anpassade precis till ditt individuella problem.

Våra kiropraktorer är universitetsutbildade på mastersnivå (fem år). Förutom klassisk kiropraktik är vi också vidareutbildade inom olika behandlingsmetoder samt inom neurologi och livsstilsfaktorer så som näring, träning och emotionell hälsa.

Läs mer om vilka vi är.

 

Dr Kenneth Bramberg, DC, MCsc(paediatrics), FRCC

Doctor of Chiropractic, MCsc paediatrics, Neuro-muskulo-skeletal specialist Fellow Royal college of chiropractic

Kenneth Bramberg är grundare/ägare av kliniken. Innan denna klinik öppnades så drev Kenneth en framgångsrik klinik i Aberdeen, Skottland, som 2019 firat 40 års jubileum.

Han har en doktorsexamen i kiropraktik från AECC University college i Bournemouth. Han har även en masterexamen i pediatrik (barnkiropraktik) från universitetet i Melbourne i Australien. Kenneth har ett speciellt intresse av Applied kinesiology med över fyrtio års erfarenhet och utbildningar i skilda delar av världen i detta ämne. Han har utbildning i kranio-sakral terapi från Upledger Institute i USA och han har också studerat komplex homeopati och nutrition i England samt funktionell neurologi vid Carrick Institute, USA, där han fortfarande är student. Och det livslånga lärandet fortsätter... Under åren i Skottland hade Kenneth flera förtroendeuppdrag i Scottish Chiropractic Association där han också var president. Han har valts in i det prestigefyllda Royal College of Chiropractic som ”fellow”.

Dr Kenneth Bramberg, DC, MCsc(paediatrics), FRCC

Dr Olivia Bramberg, Mchiro

Doctor of Chiropractic, Neuro- muskulo-skeletal specialist.

Olivia Bramberg utexaminerades från AECC University college 2009 med en mastersexamen i kiropraktik. Innan hon studerade till kiropraktor läste hon biologi, psykologi och sociologi på universitetet i Glasgow. Just nu vidareutbildar hon sig i funktionsmedicin, vilket innebär att man genom forskningsbaserad information riktar in sig på patienten för att förstå de underliggande orsakerna till sjukdom och därigenom främja optimal hälsa. Det livslånga lärandet fortsätter med ständigt mer kunskap inom ämnet individuell hälsovetenskap.

Dr Olivia Bramberg, Mchiro

Elisabet Sundbaum Clinic manager

Elisabet är den som möter dig i receptionen när du kommer till oss och svarar i telefonen när du ringer. Hon är navet i vår verksamhet och hjälper dig med frågor och funderingar. Det är även hon som är din länk till kiropraktorn. Elisabet ser fram emot att få lära sig mer om våra kroppar och ser fram emot att få träffa er patienter.

Elisabet Sundbaum Clinic manager
By Formsmedjan. Powered by YAGO.