Patientberättelser

Min man sa: -Den där Dr Bramberg fungerar tydligen. M a o han tycker att jag varit pigg och glad på vår resa till Spanien!
Tack Olivia för att du tog hand om mig!

Var i färd med att hänga upp gardinerna. På väg ner från stegen missade jag steget och damp i golvet med min rygg. Varit hos läkare på V.C. Där fick jag den ena starka tabletten efter den andra. Inget hjälpte.

Fick så höra talas om denna klinik, sökte och fick bästa hjälp man kan få. Min smärta är borta. Kan både gå, sitta och ligga som jag knappt kunde innan behandlingen. Jag är så tacksam för hjälpen.

Tack Olivia och all personal. Hjärtligt tack!

Vi kom hit med Vidar, 5 veckor…vid den tidpunkten i hans liv, ja då var hans mamma och pappa helt slutkörda, gråtfärdiga och uppstressade. Allt i lilla Vidars kropp var i olag det var absolut ingen harmonisk liten bebis. Han hade det jättejobbigt och lika dåligt mådde föräldrarna över att Vidar verkade lida. Lilla hjärtat kunde skrika hysteriskt upp till 16 timmar i sträck, spädbarnskolik sade BVC och sjukvården, vilket såklart sammankopplas till att det är magen som bråkar…okunskap!? Ja, det skulle vi vilja påstå efter att ha fått behandling till lille Vidar hos Dr Bramberg. Det kan handla om så mycket mera och härstammade förmodligen från en dramatisk förlossning med “sugklocka” inblandat.

Några besök senare och när Vidar är nästan 8 veckor mår han avsevärt mycket bättre, är mer harmonisk och det hysteriska skriket kraftigt reducerat.

Vi är så glada att vi fick hjälp precis i rätt tid, innan någon av oss föräldrar gått rakt in i väggen. Och för att inte tala om hur glada vi är att se Vidar så mycket bättre i sin hälsa.

Tack!

Hade stora förväntningar när jag kom hit och de har verkligen infriats.

Har haft migrän sedan tonåren till och från. Anfallen har kommit vid dålig sömn och fysisk ansträngning – vilket lett till att jag inte kunnat träna som jag vill.

Nu är besvären borta efter endast 2 behandlingar och nu skall här tränas.

Har gått hos Dr Kenneth B för besvär med vänster ben, ischias, i ca 20 år. Har besökt sjukgymnast, naprapat, smärtenhet, rehabilitering, ortopeder, Umeå för nervblockad, ja i stort sett att som går för att få hjälp. Min smärta har minskat, känner att det är på rätt väg nu. Ett stort TACK till Dr Kenneth och Lena för ett proffsigt bemötande. Det värmer i mitt hjärta.

Vår dotter har klagat på ryggbekymmer sedan hon var 3 år. Vi har varit till läkare, röntgat ryggen och ingen har kunnat göra något åt det, tills nu. Hon är 6år nu och äntligen har hon fått den hjälp hon förtjänar.

Stort tack till Olivia. Proffsig och snabb behandling med mycket bra resultat.

Efter månader med stelhet och smärta i ländrygg, svårighet att böja framåt, sitta, knyta skor etc är jag HELT besvärsfri efter 3 behandlingar. Fantastiskt skönt! Otroligt! Märkligt!

Tack för all hjälp. Har haft prostata inflammation i 43 år som försvann efter en veckas behandling. Numera en pigg gamling som fått livet tillbaka.

Jag har blivit av med min migrän efter ca 35 år, det tog 8 besök här.
Som ett nytt liv!

Kom hit med yrsel och smärta. Går härifrån, efter tre behandlingar, likt en svävande älva. Tack Dr Bramberg för att jag fick ork och livslust tillbaka.

Har provat många olika behandlingsmetoder. Ingenting har hjälpt mig med att få ordning på ryggen och allmäntillståndet. Nu efter några behandlingar med kiropraktik är jag starkare än någonsin. Har inte haft ”ryggskott” av tunga lyft som jag ofta hade förut.

Kenneth hittade direkt var mina problem satt och har justerat mig. Nu går jag på behandling ett par gånger om året och känner mig hur frisk som helst.

Under två veckor har jag blivit behandlad för nackvärk. Fem behandlingar blev det. Allt kommer från en knäoperation för 27 år sedan. Under åren har jag kompenserat min gång/löpning mm. Slutligen hamnade besväret i nacken. Redan första besöket/behandlingen märkte jag en tydlig förbättring. I morgon 8/8 flyger jag tillbaka. Jag är mycket nöjd med allt! Det vänliga bemötandet och professionella agerandet. Tack!

Kom hit första gången för tre veckor sedan, hade värk i ländryggen och strålningsvärk i båda benen samt ont under höger fotsula. Trodde att det var ischias och hälsporre men det visade sig vara ett problem med tarmarna som Dr Bramberg i princip har botat. Tack för det.

Stor kram och tusen tack för att smärta och funderingar/frågor tas på allvar samt ett mycket proffsigt bemötande! Jag kom hit med smärta i ryggen. Kände mig förtvivlad och oduglig, kunde inte vara den jag är och göra det jag ville. Numera är jag den som sist lämnar bärskogen och blir fortfarande (efter ett år) lika förvånad varje gång jag kan resa på mig utan smärta! Inte bara ryggen blev bra, huvudvärken försvann och ett gladare sinne kom fram. Jag har tagit hit hela min familj för kontroll och alla är vi en bit lyckligare. Livet har blivit tydligare och lättare att leva!

Tack är ett blygsamt ord att använda i detta sammanhang. Efter år av smärta och behandlingar, undersökningar hos diverse ”specialister” fick jag möjlighet att bli behandlad av Dr Bramberg. Nu har jag fått tillbaka ett aktivt liv, och ser möjligheter med min ”nya” rygg. Än en gång, ett stort TACK.

Efter några behandlingar här känns kroppen mycket bättre nu. Den här gången ska jag ge mig själv möjligheten att känna mig färdigbehandlad. Mina besvär i bröstryggen känns mycket bättre nu, jag sover bättre dessutom. Tack för att du är så grundlig i din behandling.

Trodde inte att jag skulle bli bra från huvudvärken/ryggen. Men nu känns det mycket bättre, Har fortfarande ont, men det har blivit mycket bättre sen jag började komma hit. Har mycket mer energi och känner mig friskare. Hoppas på att kunna träna snart igen. Tack för all hjälp.

Efter år av extrem ryggvärk och där senaste bakslaget resulterade i att jag inte kunde röra mig överhuvudtaget och fick ta mig med ambulans till sjukhuset. Har besökt otaliga ”specialister” under dessa år men inte fått någon hjälp från någon. Nu när jag varit på besök hos Dr bramberg är jag som en ny människa. Bramberg har varit min räddning. Har nästan aldrig några problem nå mer.

Tack för allt.

Har varit lite skeptisk till alternativa behandlingsmetoder, men måste börja tro på det nu. Har varit här ca 6-7 behandlingar och blivit så bra i ryggen som jag inte varit på flera år. Ett stort tack Olivia!

Tack Olivia, för att du först justerade min ”outfreekade” rygg och gjorde Kap Verde möjligt, och sedan fixade min gamla förslitna nacke också.

Tack vare Dr Jay så mår vår 6 månader son mycket bättre. Han som tidigare inte kunnat vrida huvudet till vänster kan numera göra det. Inga mer ledsna kvällar eller bilturer, han är gladare och då är vi föräldrar också glada. Vi är supernöjda och rekommenderar varmt Dr Jay som inte bara är väldigt kunnig utan har också ett bemötande i världsklass. Supermycket tack!

Ja, jag vet inte riktigt vad jag skall skriva. Känns som svårt att beskriva med ord. Man måste nog testa och uppleva detta själv! Jag har besökt Kenneth flera gånger sedan i juli för problem med ryggen och jag är väldigt imponerad av hans kunskaper. För dryga 5 år sedan var jag här med min då 1,5 månader gamla son som Kenneth hjälpte med nacken. Jag visste alltså vad han kunde innan jag kom hit i juli…men det Kenneth kan och gör är lika imponerande varje gång.

Jay har hjälpt mig med dels ett långdraget senproblem, men även med ett träningsschema som lett till att jag håller för det yrke jag valt. Otroligt tacksam för den hjälp jag fått! (och kommer att få) Passar på att tillägga att jag från ca 10 års ålder har gått till både Kenneth och Olivia, nu de senaste åren även Laura Lise. Har jag problem med kroppen är det hit jag går, här löser de problemet och inte bara symptomet.

Kenneth, in two months he helpt my body and I can work normal again. I´m very happy we can have a nice doctor in Luleå. Thank you family Bramberg.

TOP