Patientberättelser

Min man sa: -Den där Dr Bramberg fungerar tydligen. M a o han tycker att jag varit pigg och glad på vår resa till Spanien!
Tack Olivia för att du tog hand om mig!

Kom hit med yrsel och smärta. Går härifrån, efter tre behandlingar, liket en svävande älva.

Tack Dr Bramberg för att jag fick ork och livslust tillbaka.

Har provat många olika behandlingsmetoder. Ingenting har hjälpt mig med att få ordning på ryggen och allmäntillståndet.

Nu efter några behandlingar med kiropraktik är jag starkare än någonsin.

Har inte haft ”ryggskott” av tunga lyft som jag ofta hade förut.

Kenneth hittade direkt var mina problem satt och har justerat mig.

 

Nu går jag på behandling ett par gånger om året och känner mig hur frisk som helst.

Under två veckor har jag blivit behandlad för nackvärk. Fem behandlingar blev det. Allt kommer från en knäoperation för 27 år sedan. Under åren har jag kompenserat min gång/löpning mm. Slutligen hamnade besväret i nacken.

Redan första besöket/behandlingen märkte jag en tydlig förbättring.

 

I morgon 8/8 flyger jag tillbaka. Jag är mycket nöjd med allt! Det vänliga bemötandet och professionella agerandet. Tack!

Efter en lång sommar är jag tillbaka på återbesök. Äntligen känner jag att jag har en HEL rygg, underbart! Och efter dagens behandling känner det som om jag går på moln. Ett stort TACK från mig.

Kom hit första gången för tre veckor sedan, hade värk i ländryggen och strålningsvärk i båda benen samt ont under höger fotsula. Trodde att det var ischias och hälsporre men det visade sig vara ett problem med tarmarna som Dr Bramberg i princip har botat. Tack för det.

Stor kram och tusen tack för att smärta och funderingar/frågor tas på allvar samt ett mycket proffsigt bemötande! Jag kom hit med smärta i ryggen. Kände mig förtvivlad och oduglig, kunde inte vara den jag är och göra det jag ville.

 

Numera är jag den som sist lämnar bärskogen och blir fortfarande (efter ett år) lika förvånad varje gång jag kan resa på mig utan smärta! Inte bara ryggen blev bra, huvudvärken försvann och ett gladare sinne kom fram. Jag har tagit hit hela min familj för kontroll och alla är vi en bit lyckligare. Livet har blivit tydligare och lättare att leva!

Ett stort tack till Er för ett så varmt och fint bemötande och en behandling med fokus på helhet. Jag känner mig så befriad och lättad av att slippa svåra smärtor. Fler människor skulle säkert kunna bli hjälpta om de bara visste.

Efter år av extrem ryggvärk och där senaste bakslaget resulterade i att jag inte kunde röra mig överhuvudtaget och fick ta mig med ambulans till sjukhuset. Har besökt otaliga ”specialister” under dessa år men inte fått någon hjälp från någon. Nu när jag varit på besök hos Dr bramberg är jag som en ny människa. Bramberg har varit min räddning. Har nästan aldrig några problem nå mer.

Tack för allt.

Tack är ett blygsamt ord att använda i detta sammanhang. Efter år av smärta och behandlingar, undersökningar hos diverse ”specialister” fick jag möjlighet att bli behandlad av Dr Bramberg. Nu har jag fått tillbaka ett aktivt liv, och ser möjligheter med min ”nya” rygg. Än en gång, ett stort TACK.

Från att haft ont i månader i ryggen, axlar och ben, tills i dag då jag känner mig mycket bättre, Jag har en helt annan livskvalite. Och det känns fantastiskt bra. Tack för all hjälp Kenneth och trevligt bemötande av er alla på praktiken.

Efter att ha provat massage, sjukgymnast, naprapat och allt möjligt annat i så många år och inte blivit bra, så har jag äntligen blivit symptomfri. Tack för alla hjälp! Nu kan jag äntligen planera mitt vardagsliv och fylle det med aktiviteter i stället för stillhet. Tack!

Efter några behandlingar här känns kroppen mycket bättre nu. Den här gången ska jag ge mig själv möjligheten att känna mig färdigbehandlad. Mina besvär i bröstryggen känns mycket bättre nu, jag sover bättre dessutom. Tack för att du är så grundlig i din behandling.

Stort tack till dig Kenneth. Med hjälp av dina behandlingar har jag fått insikt hur härligt livet kan vara utan smärta. Att få vakna varje dag och känna sig stark och inte svag. Du har gett mig insikten i att jag själv påverkar hela mitt fysiska och psykiska tillstånd varje dag.

 

Tack än en gång och vi ses igen.

Trodde inte att jag skulle bli bra från huvudvärken/ryggen. Men nu känns det mycket bättre, Har fortfarande ont, men det har blivit mycket bättre sen jag började komma hit. Har mycket mer energi och känner mig friskare. Hoppas på att kunna träna snart igen.

 

Tack för all hjälp.

Jag kom hit med yrsel, tryckande känsla i huvudet och bultande tinningar, Efter besök hos allmänsjukvården, massörer och andra kiropraktorer har nu Dr Bramberg löst detta åt mig! Rekommenderar detta ställe åt alla, med små och stora besvär!

Tack för professionellt bemötande. Haft besvär i många år med nack-armbesvär. I dag symptomfri. Härligt!

Efter år av extrem ryggvärk och där senaste bakslaget resulterade i att jag inte kunde röra mig överhuvudtaget och fick ta mig med ambulans till sjukhuset. Har besökt otaliga ”specialister” under dessa år men inte fått någon hjälp från någon. Nu när jag varit på besök hos Dr bramberg är jag som en ny människa. Bramberg har varit min räddning. Har nästan aldrig några problem nå mer.

 

Tack för allt.

Av en ren slump ringde jag hit till Dr Brambergs klinik, eftersom den kiropraktorn som jag vanligen går hos var bortrest. Hade ett skov igen av min kroniska nacksmärta och kunde med hjälp av min man ta mig upp ur sängen. Efter nästan 20 år med fruktansvärd nacksmärta, otaliga läkarbesök, sjukgymnastik, naprapat- och kiropraktorbehandlingar, massage och mediciner, hade jag fått bedömningen att jag skulle få leva med detta resten av livet. Hade skadat nacken 2 gånger och det var inte lönt att försöka åka skoter, hänga upp gardiner etc…

 

Dr Bramberg (Kenneth) sa att han kunde behandla mig och få mig smärtfri- trodde inte att det var sant?!! Efter några behandlingar kände jag en enorm skillnad och nu efter 6 månader är jag fortfarande HELT SMÄRTFRI och har fått livet tillbaka. Tusen tack räcker knappast för att beskriva hur tacksam jag är!!

Har varit lite skeptisk till alternativa behandlingsmetoder, men måste börja tro på det nu. Har varit här ca 6-7 behandlingar och blivit så bra i ryggen som jag inte varit på flera år.

 

Ett stort tack Olivia!

Tack Olivia, för att du först justerade min ”outfreekade” rygg och gjorde Kap Verde möjligt, och sedan fixade min gamla förslitna nacke också.

Kan inget annat än att säga att detta funkar. Sjukgymnaster och VC utan resultat. Kliniken är fantastisk.

Mina ryggproblem försvann efter 2 besök jämfört med veckor utan resultat hos sjukgymnasten. Även andra besvär som jag skjutit undan har Jay hittat och gett mig övningar för.

 

TACKSAM!!/Miranda

Jag har blivit av med migrän efter ca 35 år. Det tog 8 besök här.

 

Som ett nytt liv!

TOP